Speel met Schwung

Een stadsspel? Een bosspel? Een nachtspel? Een spel dat perfect aansluit bij jouw groep? Schwung bezorgt je een kant-en-klaar concept en verzorgt de begeleiding van je activiteit. Ook als je zelf al een idee hebt maar niet goed weet hoe het verder uit te werken kan Schwung je helpen om je activiteit op punt te stellen. Ook spelen op maat of in een door jou gekozen thema kunnen uitgewerkt worden. Kijk hiervoor bij 'op maat'.

 

Hieronder vind je een aantal uitgewerkte spelen. Bij elk spel kan je ook doorklikken naar een pagina met meer informatie over dat spel.

 

Leeftijd, locatie, duur, fysieke inspanning en aantal deelnemers zijn steeds indicatief.

 

Dit deel is nog in opbouw. Contacteer me gerust om nu al de verdere mogelijkheden te bekijken.

Waar is Schwungy?

Stadsspel - Competitief

duur: 3 u

aantal spelers: > 10

leeftijd: > 12 jaar

fysieke inspanning: matig

In dit stadsspel gaan verschillende ploegen op zoek in de stad om aanwijzingen te vinden over Schwungy: hoe ziet hij/zij eruit? Waar is hij/zij te vinden? Dan kan de zoektocht écht beginnen. Wie laat zich niet misleiden en vindt Schwungy als eerste?

klik hier voor meer informatie

 

 

 

New York is burning

Nachtspel - Bosspel - Competitief

duur: 2 x 1 u

aantal spelers: +/- 10

leeftijd: > 15 jaar

fysieke inspanning: matig - zwaar

Dit nachtelijk bosspel wordt met minstens 2 teams tegen elkaar gespeeld. Kruip met je teamgenoten in de huid van een terroristische organisatie en probeer de wereldsteden plat te branden. Of maak deel uit van de anti-terreureenheid die deze terroristen opspoort en elimineert.

klik hier voor meer informatie

 

 

De torens van ...

Stadsspel - Competitief

duur: 2 u

aantal spelers: > 10

leeftijd: > 10 jaar

fysieke inspanning: matig

De torens van ... (vul hier zelf de naam van een stad naar keuze in) is een spannend stadsspel waarbij verschillende teams het tegen elkaar opnemen. Door personages te vinden en raadsels en puzzels op te lossen komen ze te weten welke bouwheren hen hebben uitgekozen om voor hen de hoogste toren te bouwen en kunnen ze materiaal verzamelen om de toren te bouwen.

klik hier voor meer informatie

 

 

ADHD-bingo

Competitief

duur: 1 u

aantal spelers: > 10

leeftijd: > 10 jaar

fysieke inspanning: licht

Bingo een saai spel voor bejaarden? Niet in deze versie! Wie verzamelt het eerst de vier hoeken, de eerste lijn, een diagonaal, ... ? Achter elk getrokken nummer kan een opdracht schuil gaan die een voordeel in het spel oplevert. Het komt erop neer het kopje erbij te houden en snel te reageren. Wie het eerste een volledige kaart vol heeft, heeft ... bingo!

klik hier voor meer informatie