Sportieve activiteiten met schwung

Een initiatie in een sport? Een sportdag? Een conditietraining? Een test van je fysieke fitheid? Schwung is gediplomeerd in de lichamelijke opvoeding en heeft een ruime ervaring in tal van sporten. Schwung bezorgt je een origineel concept en verzorgt de begeleiding van je sportactiviteit. Sportactiviteiten op maat of voor een specifieke doelgroep kunnen eveneens uitgewerkt worden. Kijk hiervoor bij 'op maat'.

 

Hieronder vind je een aantal uitgewerkte sportactiviteiten. Bij elke activiteit kan je doorklikken naar een pagina met meer informatie.

 

Leeftijd, locatie, duur, fysieke inspanning en aantal deelnemers zijn steeds indicatief.

 

Dit deel is nog in opbouw. Contacteer me gerust om nu al de verdere mogelijkheden te bekijken.

Initiatie judo

duur: 45min - 1u30

aantal deelnemers: 8-25

leeftijd: vanaf 8 jaar

fysieke inspanning: licht of matig of zwaar

 

Tijdens deze initiatie leer je spelenderwijs een aantal kneepjes van het judo. Je leert hoe je je val kan breken, hoe je iemand onder controle houdt in een houdgreep, hoe je zelf kan ontsnappen uit zo'n houdgreep en wie weet zelfs een echte worp. Deze les wordt gegeven door een gediplomeerd trainer met een 2e DAN (= tweede zwarte gordel). Zet jij binnenkort je eerste stapjes op de tatami (= judomat)? Hajime! (= start)

Klik hier voor meer informatie

 

 

Sportmix-competitie

duur: 1/2 dag - 1 dag

aantal deelnemers: vanaf 18

leeftijd: vanaf 7 jaar

fysieke inspanning: licht of matig of zwaar

 

Tijdens deze sportdag gaan verschillende groepen/klassen met elkaar in competitie in een aantal leuke sportactiviteiten. Mogelijke activiteiten zijn: balspelen, kampspelen, highland games, oriëntatieloop, ... Ook een combinatie met teambuildingsopdrachten is mogelijk.

Klik hier voor meer informatie

 

 

 

Fittest volwassenen

duur: 1u30

aantal deelnemers: 8-16

leeftijd: vanaf 18 jaar

fysieke inspanning: matig

 

Een fit lichaam draagt bij tot een goede gezondheid. Op basis van een tiental tests wordt een inschatting gemaakt van je fysieke conditie. Na afloop van de test krijg je een rapport waarbij je eigen resultaten vergeleken worden met die van je leeftijdsgenoten. Deze test kan gecombineerd worden met een test van je lichaamssamenstelling (verdeling spiermassa-vetmassa) om een globaal beeld te geven van je fysieke fitheid.

Klik hier voor meer informatie