Vormingen met schwung

Nood aan een vorming of bijscholing om je skills in bijvoorbeeld sport, spel, coaching of teambuilding bij te spijkeren? Schwung heeft meer dan tien jaar ervaring in (opleidingen in) het jeugdwerk, het begeleiden van vakanties en (sport)kampen voor jongeren met en zonder beperking.  Schwung's handelsmerk zijn vormingen waarbij een soliede theoretische basis en leren door te beleven centraal staan. Vormingen op maat of voor een specifieke doelgroep kunnen eveneens uitgewerkt worden. Kijk hiervoor bij 'op maat'.

 

Hieronder vind je een aantal uitgewerkte vormingen. Bij elke vorming kan je doorklikken naar een pagina met meer informatie.

 

Leeftijd, locatie, duur, fysieke inspanning en aantal deelnemers zijn steeds indicatief.

 

Dit deel is nog in opbouw. Contacteer me gerust om nu al de verdere mogelijkheden te bekijken.

Teambuilding voor VV's-hoofdanimatoren

duur: 2u30

aantal deelnemers: 8-20

leeftijd: vanaf 20 jaar

fysieke inspanning: licht tot matig

 

"Hoe van individuen een hechte animatorenploeg maken die het beste van zichzelf geeft?" In deze workshop zullen VV's (= vakantieverantwoordelijken = hoofdanimatoren) op een leuke en uitdagende manier tips en tricks aangereikt krijgen om bij hun volgende vakantie mee aan de slag te gaan.

 

Klik hier voor meer informatie

 

 

EHBO en preventie voor jeugdwerkers

duur: 2u - 3u

aantal deelnemers: 8-20

leeftijd: vanaf 16 jaar

fysieke inspanning: licht

 

"Hoe kan ik eerste hulp bieden bij de meest voorkomende ongelukjes in het jeugdwerk?". En nog beter: "Hoe kan ik ze voorkomen?". In deze workshop bekijken we de theorie van eerste hulp bij ongevallen en preventie toegespitst op het jeugdwerk, en gebruiken we deze opgedane kennis onmiddellijk in een praktische sessie. Deze vorming werd ontwikkeld in samenwerking met Project-X.

 

Klik hier voor meer informatie